Vásárlási feltételek

- A feltüntetett árak minden esetben darabárat jelentenek, és az ÁFA-t is tartalmazzák!

- A szállítási költség a web-áruházas vásárlás esetén 900,- Ft, 10 000,- Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

- A csomagokat Magyarország területére a GLS vagy az MPL futárszolgálattal szállítatjuk.

- Szállítási idő: A feladástól számítva 1-2 munkanap.

- Rendelését leadhatja a webes felületen – a kosárra kattintva és összegyűjtve, valamint e-mail-ben az info@kosarhaz.hu címen. Ezek mellett közvetlen vásárlásra is lehetőség van üzletünkben: 9400 Sopron, Győri úti Kosárház (84-es főút mellett).

- Az internetes rendelések feldolgozása és kiszállítása minden esetben munkanapokon, 08:00-16:00 között történik. Rendszerünk a leadott rendeléseket természetesen minden időpontban rögzíti.

- Amennyiben a visszaigazolás 48 órán belül nem történik meg, akkor a fogyasztót nem köti megrendelése, azaz nem köteles átvenni a leszállított terméket.

- Fontos, hogy az e-mailben küldött visszaigazolással az eladó még nem fogadja el a megrendelést. Ez még nem jelenti a szerződés létrejöttét, mivel a visszaigazolás mindösszesen a megrendelés az eladóhoz való megérkezését igazolja. Éppen ezért a tévedésből, illetve az esetleges programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén, a kereskedő nem köteles leszállítani a terméket a visszaigazolásban foglalt feltételekkel.

- A szerződés akkor jön létre, ha a kereskedő a visszaigazolást követően egy újabb e-mailben értesíti a fogyasztót a megrendelés teljesítéséről,

 

Adatvédelmi nyilatkozat

A személyes adatok biztonságáról

A személyes adatok kezelése és feldolgozása során az Eladó különös gondot fordít az 1992. évi LXIII., illetve a mindenkori adatvédelmi törvény erre vonatkozó rendelkezéseinek betartására.

Megrendelőink személyes adatait harmadik fél részére semmilyen célból vagy okból nem adjuk át. Megrendelés esetén az ügyfél szállítási címét és telefonszámát a futárnak kiadjuk, mivel ez elengedhetetlen a sikeres kézbesítéshez.

A megadott e-mail címet az Ön hozzájárulása nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz. Amennyiben szeretne rendszeresen információkat kapni aktuális ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre.

A megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám, vállalkozás esetén adószám - amely szükséges a számla kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.

A regisztrációnál és a rendelésnél megadott adatokat rendszerünk 3 évig tárolja. Ez idő alatt kérésre töröljük a rendszerünkből.

 

Kosárház webáruház
készítette: FekiWebstudio.hu

© 2018 www.kosarhaz.hu | Minden jog fenntartva | Adatvédelmi nyilatkozat | Vásárlási feltételek ABISZ Fordítóiroda Kft.