Állatpark

A Park lakói

Az állatparkban a látogatók megismerkedhetnek a magyar parlagi szamarakkal, őshonos rackajuhokkal, mangalicákkal, az alpesi és hegyi kecskékkel, valamint az indiánok háziállatával, a lámával.

Az állatsimogató területén egy baromfiudvar is található, ahol a kakasok és tyúkok mellett, libák, kacsák, parlagi pulykák, gyöngytyúkok, ezüstfácán, fürjek és a nyuszik is megtalálhatóak.

Az állatokat éjszaka őshonos magyar komondor pásztorkutyák őrzik.

Különösen érdemes tavasszal is meglátogatni az állatparkot, hiszen ebben az időszakban születnek meg a kis bárányok, kecskegidák és a nyuszik. Húsvét táján a kotlós mama is feltűnik az udvaron, akit természetesen tollas kis csibéi követnek.

Tudnivalók a Parkról

-       Az állatsimogató az üzlet területén található, és a bolt nyitvatartási ideje alatt ingyen látogatható.

-       Nyitva tartás:

  • Január-február: hétfő-szombatig 9:00-17: 00; vasárnap 8:00-13:00
  • Március-december: hétfő-szombat 9:00-17:00 óráig; vasárnap 8:00-17:00

-       A bejáratnál, a becsület kasszánál 200 Ft/csomag áron vásárolhatóak meg az előre csomagolt állatcsemegék (lucerna pellet vagy kukoricát). Ezek vásárlásával a látogatók az állatpark fenntartását támogatják.

-       A Park területén friss házi tojás és nyers kecsketej vásárolható.

-       Az állatokat saját felelősségre simogathatják és etethetik a látogatók. Ezt követően az üzlet mosdójában van lehetőség a tisztálkodásra.

-       Szívesen látjuk az óvodai és iskolai csoportokat az állatparkban, az előre egyeztetett időpontban érkezőknek állatcsemegét adunk ajándékba. Így a látogatás még nagyobb élmény lehet, és a gyerekek biztosan sok pozitív élménnyel térhetnek haza.

 

Minden kedves látogatónknak élményekben gazdag, hasznos időtöltést kívánunk!

Kosárház webáruház
készítette: FekiWebstudio.hu

© 2021 www.kosarhaz.hu | Minden jog fenntartva | Adatkezelés | ÁSZF | Elállási nyilatkozat minta ABISZ Fordítóiroda Kft.